Hand Des Disp. Fluid

Type
Hånddesinfeksjonsmiddel.

Bruksområde

Til bruk i AUTOMATIC HAND DES DISPENSER.

Bruksanvisning

Hånddesinfeksjonsmidlet skal påføres fra den berøringsfrie AUTOMATIC HAND DES DISPENSER. Minst 3 ml av hånddesinfeksjonsmidlet gnis grundig inn i hendene og rundt om håndleddene.
Hånddesinfeksjonsmidlet gnis inn til huden er tørr. Korrekt desinfeksjon foretas ved å holde hendene fuktige med desinfeksjonssprit i 30 sekunder. Hygienisk hånddesinfeksjon kan erstatte håndvask når hendene dine er synlig rene for skitt og ikke er våte. Å bruke hånddesinfeksjons-middel kan skåne hendene ved å redusere antallet håndvask med såpe som sliter på huden og gjør hudbarrieren mer gjennomtrengelig for bakterier og annet.

EGENSKAPER

• Testet etter og oppfyller kravene i prEN 12054 og EN 1500, og skal brukes som hygienisk hånddesinfeksjon
• Hygienisk hånddesinfeksjon kan brukes på steder hvor smittefaren er stor, f.eks. hos pleiepersonalet, kantiner og storkjøkken, leger og tannleger, i matvareindustrien og andre steder, hvor man ønsker sikring av et ekstra høyt hygienenivå. En korrekt håndhygiene hos sykehuspersonale er hjørnesteinen i bestrebelsen på å hindre overførsel av sykdomsfremkallende mikroorganismer fra pasient til pasient.
• Hånddesinfeksjon brukes før og etter hver pleie, behandlings- og undersøkelsesoppgave, likesom det brukes etter toalettbesøk, håndtering av kontaminerende emner, eller før man skal håndtere følsomme og bakteriemottakelige emner.

Mere Info:

Datablad
Sikkerhetsdatablad
Arbeidsplassbruksanvisning
Brochure