Dust Buster 200

Type
pH-nøytral gulvvaskemiddel med støvbindende effekt.

Bruksområde
DUST BUSTER 200 er et flytende produkt med høy vaskeevne som ikke tetter dysene i gulvvaskemaskinen. Dust Buster 200 inneholder et spesielt coating-system sammensatt av forskjellige naturoljer. I vaskeprosessen dekkes gulvet med et tynt belegg som binder støvet og dermed hemmer oppvirvling ved kjøring med truck og annen trafikk.

Brukerveiledning
Benyttes på institutionsgulv belagt med vinyl, linoleum, fliser og tre. På ubehandlet tre anbefaler vi at gulvet først behandles/ mettes etter gulvprodusentens anvisninger. Kan benyttes til manuell samt maskinell vask. Ved bruk av gulvvasker skylles maskinen igjennom for å fjerne gamle såperester før oppstart. Vaskes med en dosering på 1-2 %. Vil man raskest mulig forhindre støv og smuss startes det med en oppløsning på 2 % de 3-4 første gangene. Deretter reduseres dosering til 1 %, eller etter behov.
Gulvvasken fungerer både som såpe og støvbinder, dvs. det skal/må ikke brukes andre midler. Produktet er lavtskummende som gjør at det ikke skal benyttes skumdemper.

Vi anbefaler ukentlig vask for optimal effekt.

Mere Info:

Datablad
Sikkerhetsdatablad
Arbeidsplassbruksanvisning
Video